Over ons

Zoals de naam al zegt, brengt Reunited sales talenten bij elkaar.
Reunited is hét telemarketing adviesbureau op het gebied van nutsvoorzieningen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte sales voor diverse adverteerders. De partners van Reunited zijn zelfstandig ondernemers die weten van aanpakken. Als partner kun je vertrouwen op de beste sales trainingen, een goede drijfveer voor prestatie en een sterk vertrouwd platform dat je verder helpt om een top verkoper te worden.

Diensten

Om onszelf én de markt continue te blijven verbeteren, moet het wel goed geregeld zijn achter de schermen. We denken graag buiten de lijntjes, maar spelen wel volgens de regels.
Hierbij dagen we onszelf en onze partners dus steeds opnieuw uit. Zo blijven we scherp en brengt onze focus ons steeds verder.

We werken alleen met gecertificeerde adverteerders op ons platform.
Dit maakt ook ons succes. Dankzij deze grote namen, de meest kwalitatieve leads en onze sales professionals die presteren op het hoogste niveau, behalen wij het perfecte resultaat.

Reunited is het platform waar we deze belangrijkste drie zaken met elkaar verbinden. Onze partners zijn het hart van Reunited. Zij bewaken, verbeteren en vernieuwen het platform iedere dag. Samen hebben we een dienst ontwikkeld waar we trots op zijn.

Onze missie

Bij Reunited is het onze missie de adverteerder te voorzien van de meest waardevolle klanten. Wij helpen de adverteerder met het uitbreiden van zijn klantenkring, waar het hun zelf niet lukt. De partners van Reunited maken dit mogelijk. Dit doen we door onze partners het beste platform aan te reiken waarbij zij potentiële leads kunnen omzetten naar nieuwe loyale klanten. Zij zijn het hart van Reunited en presteren op het hoogste niveau. Door het combineren van de drie belangrijkste elementen, namelijk onze partners met de adverteerder én de consument, willen wij zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve regel worden in de markt. Wij verbeteren onszelf op continue basis zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij weten dat wanneer alle drie de partijen profiteren, we de succesformule te pakken hebben en een perfect resultaat kunnen leveren.

Onze visie

Het meest uitdagende aan sales is dat ons werkgebied snel veranderd. Bij Reunited gaan we zo flexibel mogelijk om met deze veranderingen. Ons unieke platform en onze mentaliteit zorgt ervoor dat wij makkelijk mee bewegen met het landschap. Wij streven er naar om het grootste sales platform te worden in de markt en zoveel mogelijk A merk adverteerders bij ons aan te sluiten. Daar werken we keihard voor. Om morgen ook weer impact te maken in onze conversaties, hebben we dus experts in conversatie nodig.

PARTNER WORDEN

Alle partners van Reunited hebben één ding gemeen: ze halen het onderste uit de kan.
Elke dag, elk uniek gesprek. Uit hunzelf en uit ons platform. Het hart van Reunited motiveert elkaar steeds opnieuw en halen het beste in elkaar naar boven. Wij helpen de partner zijn succesverhaal te schrijven.

Klaar om te starten aan jouw succes?

Wil je jouw ambities ook een podium geven, beslissen over je eigen werkdagen én werken in het meest dynamische team van de grachtengordel? Meld je dan nu aan of neem contact op als je meer wilt weten over Reunited.